Kyllingen indgår forlig

Michael Rasmussen har indgået forlig med Rabobank. Hvor meget han får ud af det, er hemmeligt. Men det er ikke så ringe, som jeg havde frygtet, siger han til Ekstra Bladet.

Den tidligere professionelle cykelrytter Michael Rasmussen, der nu er kommerciel direktør for Herning-holdet Christian Watches - Onfone Powered by Dana i Herning, har indgået forlig med sit tidligere hold Rabobank.

Michael Rasmussen fortæller til Ekstra Bladet, at parterne i januar blev enige om at lukke sagen, og samtidig aftalte de, at forligsteksten skal holdes hemmelig.

Rasmussen, der i sin aktive karriere blev kaldt Kyllingen, lagde sag an mod Rabobank, da holdet i 2007 trak ham ud af Tour de France og senere gav ham en fyreseddel. Han lå på det til at vinde touren og krævede i første omgang 42 millioner kroner i erstatning.

Året efter blev han tilkendt fem millioner kroner i en hollandsk retssal - en dom som begge parter ankede. I ankesagen i juni 2013 blev Rasmussen dømt til at betale de fem millioner tilbage, hvorpå Rasmussen ville anke på ny. Men i stedet tilbød Rabobank et forlig, og det er altså nu faldet på plads.

- Jeg kan sige så meget, at jeg er kommet igennem med skindet på næsen. Resultatet er ikke så godt, som jeg havde håbet, og det er ikke så ringe, som jeg havde frygtet, siger Michael Rasmussen til Ekstra Bladet.