Kvist svarer igen på FCM-drillerier: - Det er sjovt

​William Kvist tager FC Midtjyllands omdiskuterede Facebookopslag med et smil og svarer Superligaens førerhold igen med kække bemærkninger.

Et Facebookopslag har delt vandene, efter Superligaens førerhold, FC Midtjylland, mandag sendte en kæk statusopdatering ud efter sejren over de forsvarende mestre fra FC København i weekenden.

Det får nu opslagets helt store hovedperson, William Kvist, til at svare igen i lige så kæk stil på sin egen Facebookside.

- Jeg synes faktisk, det er meget sjovt og god stil at lave lidt sjov med hinanden. Fodbold handler også om at drille hinanden. Både på og uden for banen. Det skaber gode historier.

- Jeg kan også godt forstå, I er ivrige for at sende noget ud på jeres Facebookside, for det er måske første gang, I har kunnet gøre det efter vores kampe mod hinanden.

- Og så tror jeg også godt, I ved, at det bare er i denne sæson, hvor I kan det, siger William Kvist med et smil.

Startede med drilleri mod Kvist

I filmklippet, som har startet hele debatten, slår en tydeligt ærgerlig William Kvist i græsset, efter en graverende fejl gav anledning til en helt åben mulighed og efterfølgende FC Midtjylland-scoring.

Opslaget blev også diskuteret i TV MIDTVESTs fodboldmagasin 4-4-2, hvor cheftræner i Hobro IK, Thomas Thomasberg var blandt paneldeltagerne.

Mens mange har været modstandere af FC Midtjyllands opslag, mener Thomasberg, ligesom William Kvist selv, at opslaget er helt i orden.

- Det der, det synes jeg ikke er at gå over stregen. William Kvist laver en stor fejl, som koster. Det tager de en lille smule fis på. Det tror jeg ikke, der er så mange, der kan have ondt i røven over, siger han.

Klippet af Kvists defensive brøler er i skrivende stund blevet set 280.000 gange og delt i mere end 500 tilfælde.

Du kan se hele debatten i fodboldmagasinet 4-4-2 onsdag aften klokken 20.45 på TV MIDTVEST Mokka og her på tvmidtvest.dk.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.