Kvindelandsholdet erkender: Skylder Herning-jonglør landsholdstrøje efter 6.000 jongleringer

En kvindelig landsholdsspiller erkender nu, at hun skylder 11-årige Ida fra Herning en landsholdstrøje, efter hun lavede over 6.000 jongleringer.

I flere dage har 11-årige Ida Skræddergaard Philipsen fra Herning gået og ventet på svar, efter det lykkedes hende at lave 6.000 jongleringer på opfordring af Kvindelandsholdet.

quoteJeg blev meget glad, og nu glæder jeg mig bare, til trøjen kommer.

Ida Skræddergaard Philipsen

Og i dag kom det så på Instagram. I en video erkender landsholdsspilleren Katrine Veje, at hun skylder en landsholdstrøje.

- Rigtig sejt at du tog de 6.000, og jeg må erkende, at jeg skylder dig en landsholdstrøje, og den er på vej til dig. Bliv ved med at arbejde så hårdt, som du gør, siger hun i videoen.

En videohilsen, som Ida var rigtig glad for at få.

- Jeg blev meget glad, og nu glæder jeg mig bare, til trøjen kommer, siger hun.

Hvem kan slå Ida?

Den 11-årige fodboldspiller delte en video på Facebook, hvor hun lavede 5.000 jongleringer med fodbolden. Det var den, der fik de kvindelige landsholdsspillere til at udfordre hende til at lave 6.000. Efter tre forsøg og 40 minutter havde hun lavet 6.079.

Nu har Herrelandsholdet også fået øjnene op for Idas jonglør-evner. De har på Facebook delt Idas video med denne opfordring:

- Har du både teknikken, koncentrationen og udholdenheden til at forsøge at slå seje Ida, så send din bedste jongleringsvideo til os.

Men Ida giver ikke sådan lige rekorden fra sig.

- Jeg tror, der er nogen, der slår mig, men jeg vil selvfølgelig prøve at svare igen. Bare ikke hvis det er 20.000, så tager det lidt for lang tid, siger hun.

Det plejer at være fansene, der klapper af sine helte. Men nu hylder heltene en 11-årig fodboldpige fra Herning.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.