51-årig dræbt med knivstik: Kvinde varetægtsfængslet - sigtet for medvirken til drab

Den dræbte er den 51-årige Peter Schnack.

Den 51-årige blev fundet død på sin bopæl tirsdag. Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Opdateret kl. 14.25:

Artiklen er opdateret med dræbtes navn, informationen om, at den dræbte blev fundet med flere knivstik og at den 48-årige kvinde er blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

Politiet har sigtet en 48-årig kvinde for medvirken til drabet på den 51-årige Peter Schnack i Gullestrup ved Herning. 

Læs også Opdateret: Mistænkt for drab i Gullestrup har meldt sig selv

Det kom frem ved Retten i Herning i dag, hvor den 48-årige kvinde blev fremstillet.  Efter grundlovsforhøret er den 48-årige kvinde varetægtsfængslet i 14 dage. Hun har dog kæret varetægtsfængslingen, fordi hun mener, hun er uskyldig.

Den dræbte blev fundet på sin bopæl tirsdag formiddag. Ifølge oplysninger fra grundlovsforhøret blev den 51-årige fundet død med flere knivstik. 

Drabet skulle være sket mellem den 5. og 14. juli. 

Udover den sigtede kvinde er den 38-årige Sam Alimalayeri efterlyst i sagen. 

Den 48-årige kvinde blev anholdt tirsdag ved 14-tiden. Hun er sigtet for at have dræbt den 51-årige i forening med den 38-årige Sam Alimalayeri. 

Politiet var talstærkt til stede i Gullestrup tirsdag. 

Få mere information om den efterlyste her. 

Ifølge Midt- og Vestjyllands politi er yderligere én person anholdt i sagen. Denne person forventes imidlertid at blive løsladt efter endt afhøring, fordi der ikke er fundet grundlag for at fremstille personen i grundlovsforhør.

Den 51-årige Peter Schnack var selvstændig taxa-vognmand. Han blev fundet død på sin bopæl på Lupinens Kvarter i Gullestrup ved Herning tirsdag formiddag.

SAGEN KORT

  • Tirsdag blev den 51-årige Peter Schnack fundet død i sit hjem.
  • Politiet blev alarmeret kort før klokken 9 tirsdag morgen. En bekendt til den dræbte var nervøs over, at han ikke kunne komme i kontakt med den 51-årige.
  • Den 51-årige blev fundet dræbt ved knivstik på sin bopæl. 
  • Den afdøde 51-årige var selvstændig taxa-vognmand, og tirsdag var det tydeligt, at politiet var interesseret i taxaen som spor.
  • Beboere blev spurgt, om de havde set taxaen køre til og fra vognmandens adresse og hvornår. I løbet af eftermiddagen kom en mand fra Herning Taxa til stede, og politiet rekvirerede også en ekstra-nøgle til den hvide BMW.
  • Klokken 18:30 gik politiet ud med en efterlysning af en mand som sættes i forbindelse med drabet. Det er den 38-årige Sam Alimalayeri.
  • Tirsdag eftermiddag anholdt politiet en kvinde i sagen. Hun blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for medvirken til drab, hvor hun blev varetægtsfængslet i 14 dage. Hun har kæret kendelsen og erkender sig uskyldig.
  • Den 38-årige Sam Alimalayeri er fortsat efterlyst.