Kun få billetter kommer i løssalg til United-brag i Herning

Kun 500 billetter kommer i fri handel til Europa League-opgøret mellem FC Midtjylland og Manchester United i Herning.

Har du planer om at købe billetter til fodboldkampen mellem FC Midtjylland og Manchester United på MCH Arena den 18. februar, bør du nok skrue forventningerne lidt ned. I hvert fald, hvis du ikke er sæsonkortholder eller blandt sponsorerne, der støtter den danske mesterklub.

Kun godt 500 billetter ventes at blive sat i løssalg til 1/16-finalen mellem de to hold. Det anslår FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, over for Herning Folkeblad.

- Mit bud er, at det næppe bliver mere end 500 billetter, der bliver sat til salg for alle, siger han til avisen.

Der er 9.500 pladser til europæiske kampe på MCH Arena, og af dem er 6.000 billetter afsat til sæsonkortholdere og sponsorer. Derudover skal Manchester United have 1000 billetter til deres fans, mens UEFA ifølge Jacob Jørgensen tager 400.

Udvidet VIP-arrangement

Tallet når helt op omkring kapacitetsgrænsen, fordi FCM arrangerer et udvidet VIP-arrangement, hvor der vil være mulighed for tilkøbsbilletter for sponsorer. De billetter vil blive solgt for 2000 kroner.

- Vi laver et stort VIP-arrangement i Jyske Bank Boxen med 3000 spisende gæster, siger Jacob Jørgensen og oplyser, at der normalt er cirka 1000 spisende sponsorer til Superligakampe.

Salget for sæsonkortholdere og sponsorer begynder på mandag, mens de ganske få billetter, der bliver til overs, sættes i åben handel fra den efterfølgende mandag, 25. januar og koster 720 kroner.

FCM-direktøren kan godt forstå, hvis det skuffer flere lokale fodboldfans.

- Men vi har valgt, at de trofaste fans med sæsonkort, der støtter os, uanset om der er regn eller blæst, de har prioritet. Og de mange sponsorer, der bakker os trofast og loyalt op, de har også prioritet. Det koster så på det antal billetter, der bliver tilbage til andre, påpeger han.

FC Midtjylland overvejede i kort tid at flytte opgøret til Aarhus eller København, men klubben holdt fast i MCH Arena, og får stadig en pæn gevinst ud af den europæiske storkamp. Jakob Jørgensen fortæller til Herning Folkeblad, at man forventer et overskud på mellem fem og otte millioner kroner. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.