Kuhn vælger familien

Cheftræner Allan Kuhn fra FC Midtjylland prioriterer familien fremfor trænerkarrieren.

Det er af hensyn til familien, at Allan Kuhn i dag vælger at stoppe som cheftræner i FC Midtjylland. Det siger hovedpersonen selv i en pressemeddelelse.

- Jeg er fraværende, når jeg er hjemme. Jeg er ikke det menneske, jeg gerne vil være, og det kan jeg ikke forene med jobbet som cheftræner. En cheftræner, der ikke er på toppen, kan ikke give sit hold den fornødne opbakning. Nu hvor den svære beslutning er taget, ser jeg tilbage på perioden i FC Midtjylland med stor stolthed, lyder det.

Svær beslutning

Han forklarer, at det ikke har været nemt at træffe beslutningen ovenpå knap to år i Midtjylland med 27 sejre i 63 kampe.

- Det har været hårdt at nå frem til den beslutning, for jeg elsker jo drengene, men jeg har efter moden overvejelse valgt at prioritere min familie og sige fra til jobbet som cheftræner, siger Allan Kuhn.

I FC Midtjylland beklager sportsdirektør Jens Ørgaard, Kuhn's exit:

- Allan Kuhn har gjort et fantastisk stykke arbejde. Personligt er jeg meget ked af beslutningen, for jeg havde gerne set Allan fortsætte i spidsen for holdet frem til pokalsejr og europæisk kvalifikation til sommer. Han har ønsket det anderledes, og på et personligt plan har jeg stor respekt for en mand, der tager en så stor og svær beslutning. Allan har ydet en kæmpe indsats siden august 2009, og hele klubben er ham stor tak skyldig, udtaler Jens Ørgaard.

Afløser klar

Glen Riddersholm, der hidtil har været assistenttræner overtager træneropgaven efter Allan Kuhn.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.