Krarup svarer på rygter om privatliv: - Det gør mig ked af det

Borgmesteren afviser, at han skulle have forladt sin familie til fordel for en anden kvinde.

Lars Krarup stopper fem måneder før tid som borgmester i Herning Kommune. Det skriver han mandag på Facebook, men han starter med at adressere noget helt andet i sit opslag.

For der har angiveligt været rygter om både borgmesterens privatliv og professionelle fremtid.

Rygterne om Lars Krarups privatliv går på, at han skulle have forladt sin familie, flyttet på hotel og startet et forhold med en anden. Det afvises pure.

- Jeg aner ikke, hvor den fjer er fløjet fra, men hønsene der kurrer herom, er der blevet mange af. Det gør mig ked af det, står der i Facebook-opslaget.

Heller ikke rygtet om, at hans jobmæssige fremtid skulle ligge andetsteds i idrættens verden end som formand for Team Danmark, har noget på sig, skriver Lars Krarup.

Håber at folk vil se indad

Som borgmester i Herning Kommune gennem 20 år har Lars Krarup været klar over, at hans private forhold kunne blive genstand for omtale.

Den del er han indforstået med, ligesom han af samme grund har forsøgt at holde sin familie væk fra spotlyset.

Alligevel er der kommet sager frem, men her ville han ønske, at dem, der i første omgang talte om det, ville se indad.

- Til de af jer, der i stedet for har bagt videre på historien, gjort den efterhånden ret eksotisk, og bragt min familie og mig selv i miskredit vil jeg sige: Tænk jer om. Tænk, hvis du selv blev udsat for den slags totalt og aldeles usandt sladder. Værre endnu - tænk, hvis din familie blev en del af sådan en løgn. Det er ikke rart, skriver Lars Krarup.

Samtidig takker han dem, som har gjort ham opmærksom på rygterne, for at have fortalt ham det.

- Til de af jer, der snart møder historien i en eller anden variant, vil jeg sige, at jeg med 100 procent sikkerhed kan fortælle, at der absolut intet sandt er herom. Ikke den mindste fjer. Ej heller en hånd på et lår. Intet.

Den 1. august 2021 stopper Lars Krarup som borgmester, selvom han skulle have siddet til og med 31. december. I stedet overtager Dorte West posten, mens Lars Krarup fortsat er med på sidelinjen.

Se hele opslaget på Facebook herunder:


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.