Kør forsigtigt: Stort kryds i Herning uden trafiksignal

Krydset mellem Dronningens Boulevard og Chr. Ydes Vej er i øjeblikket uden trafikregulering. Politiet opfordrer bilister til at køre forsigtigt.

Artiklen er opdateret kl. 1045. 

Det stærkt trafikerede kryds mellem Dronningens Boulevard og Chr. Ydes Vej i Herning er fredag morgen uden trafikregulering. Der kan gå flere timer, før trafikreguleringen bliver repareret. 

- Der mangler noget teknik, som først kommer op ad formiddagen. Så her til morgen fungerer lysreguleringen ikke, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Simon Skelkjær.

Verdo hedder selskabet, der står for lysreguleringerne. Til TV MIDTVEST skriver Verdo: 

- Trafiksignal i krydset mellem Dronningens Boulevard og Christian Ydes Vej i Herning har været ude af drift siden kl. 0.30 i nat.

- Trafiksignalet tændte og slukkede vilkårligt, Verdo’s tekniker blev tilkaldt og konstaterede, at fejlen skyldes en software-fejl i styresystemet. Signalet blev slukket, og politiet blev orienteret.

- Leverandøren (Dynniq) lagde et nyt program ind i trafiksignalets styresystem torsdag i forbindelse med, at der skal tilføjes venstresvingspile signalet, og angiveligt har der været en fejl i programmet. Leverandøren fortsætter fejlfinding fredag fra kl. 9, og vi forventer, at systemet tidligst virker igen ved middagstid. 

Det er krydset her, der foreløbigt ikke har et fungerende lysregulering. Politiet opfordrer bilister til være ekstra opmærksomme i krydset. 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.