Kastrup køber Hjem A/S

Den 56-årige erhvervsmand, Carsten Kastrup, har købt typehusvirksomheden Hjem A/S.

Om kort tid vil der atter blive produceret præfabrikerede villaer i Hammerum øst for Herning. Carsten Kastrup, Holstebro, har overtaget udstyr og produktionsrettigheder i virksomheden Hjem A/S, der gik konkurs kort før jul.

Hans plan er, at få virksomheden i gang i løbet af et par uger med nyansatte medarbejdere.

Den 56-årige erhvervsmand har solgt sit hjertebarn, vindueskoncernen Kastrup A/S til sin søn Lasse Kastrup. Hjem A/S bliver helt igennem Carsten Kastrups eget projekt, men han lægger ikke skjul på, at der fremover vil stå Kastrup på de vinduer, som kunden vælger til sit Hjem-hus.

- Jeg har en erfaring med et produkt, som naturligvis skal komme Hjem A/S og kunderne til gode. De skal i det hele taget have tillid til, at de får leveret det, vi har aftalt. Det vil jeg vise ved, at betalingen først skal falde, når kunden har godkendt varen og får udleveret nøglen til sit hus, siger Carsten Kastrup i en pressemeddelelse.

Ved konkursen mistede 65 ansatte jobbet. Carsten Kastrup søger i øjeblikket efter medarbejdere, men kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvor mange der bliver brug for. Han har lejet sig ind i fabriksbygningen i Hammerum Øst, hvor der er kapacitet til at fremstille 300 huse på årsbasis i et skift.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Erhverv.