Kæmpe cykeltyveri: Henning Jørgensen ramt igen

Tyve har stjålet cykler og udstyr for 700.000 kroner hos Henning Jørgensen Cykler i Tjørring.

Natten til fredag fik Henning Jørgensen Cykler i Tjørring igen ubudne gæster. Klokken 01.42 gik alarmen, da en stor butiksrude blev smadret. Det fortæller lokalpolitiet i Herning. 

Henning Jørgensen Cykler i Tjørring ved Herning fik stjålet 31 sportscykler

Udenlandske mænd smadrede en butiksrude på tre gange fire meter, hvorefter de tog for sig af cykelhandlerens dyre cykler.

I alt slap de afsted med omkring 25 cykler af de dyre mærker Trek og Specialized. Den dyreste til en værdi af cirka 105.000 kroner.

- Vidner beskriver mændene som udenlandske og fortæller, at de talte et sprog, som ikke var engelsk, siger Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning.

De kørte afsted i en større hvid varebil, hvor førerhuset er adskilt fra resten af varevognen, som har en firkantet kasse-opbygning. Bilen var også af udenlandsk oprindelse.

Tyvene slap afsted med cykler for ca. 700.000 kroner.

Tyve har igen brudt ind hos cykelforhandler Henning Jørgensen. Denne gang er tyvene sluppet af sted med cykler for flere hundrede tusinde kroner.

Langt fra første gang

Det er ikke første gang, Henning Jørgensen er kommet til en butik, hvor varene pludselig er forsvundet.

Sidste sommer gik tyvene igennem loftet, hvor de hejste cyklerne op igennem taget, inden de stak af fra stedet.

Allerede dengang var det blot nyeste påfund i en lang række af tyverier, som Henning Jørgensen har været udsat for. Tidligere er de også blevet taget fra varevogne. 

I weekenden fik Henning Jørgensen Cykler fra Tjørring ved Herning for anden gang stjålet cykler. Men for første gang lykkedes det cykelhandleren at få et spor politiet ka gå efter.