Juelsgård på landsholdet

FC Midtjyllands Jesper Juelsgård kommer med i landsholdstruppen på afbud.

FC Midtjyllands venstreback, Jesper Juelsgård, er overraskende blevet udtaget til at komme med i landsholdstruppen. Udtagelsen kommer efter et afbud fra eks-FCM´eren Simon Poulsen.

- Det kom som en kæmpe overraskelse, og jeg er selvfølgelig glad og stolt, siger Jesper Juelsgård til FC Midtjyllands hjemmeside.

Stabilt spil

Han vurderer selv, at udtagelsen er sket på baggrund af det sidste halve års stabilitet.

- Jeg synes, at jeg i forårssæsonen begyndte at vise, at jeg er blevet rigtig stabil i mit spil. Det tog et stykke tid at vænne sig til, at man pludselig var førstevalg og skulle spille fast. Jeg kan mærke, jeg er blevet bedre, men jeg havde ikke regnet med en landsholdsplads. Det er fedt efter kun fire Superliga-runder, siger Jesper Juelsgård.

Med for at lære

Ajax´ venstreback, Nicolai Boilesen, forventes dog at stå foran FCM-backen i køen til A-landsholdets venstre forsvarsplads, og det er helt fint med Jesper Juelsgård.

- I første omgang er jeg med for at lære, og det er jeg indstillet på, siger han til FCM.dk.

På onsdag spiller landsholdet venskabskamp mod Skotland på udebane. Kommer Jesper Juelsgård på banen der, vil det være hans første A-landsholdsoptræden i rødt og hvidt.

Jakob Poulsen skadet

Til gengæld kommer Jesper Juelsgårds FCM-kollega, Jakob Poulsen alligevel ikke med til onsdagens venskabskamp mod Skotland. Jakob Poulsen blev i går skadet under en hård tackling fra Lyngbyes midtbanespiller Morten Bertolt og skal formentlig holde pause i tre uger.