Jubel i Sistos barndomsklub: - Ham har vi savnet

Fodboldspilleren Pione Sistro vender tilbage til Midtjylland. Det er de glade for i hans barndomsklub.

Efter længere tids drama og tvivl kom det i dag frem, at FC Midtjylland henter Tjørring-drengen Pione Sistro hjem fra spansk fodbold.

Indtil sent i går aftes var der ikke meget, der tydede på, at han ville vende hjem, men pludselig skrev han under på kontrakten, og den nyhed blev modtaget med stor begejstring i Tjørring.

- Her i Tjørring har vi selvfølgelig en klar holdning om, at hvis han skulle tilbage og spille Superliga, så så vi helst, at det blev Midtjylland. Det er her, han har haft sin opvækst, det er også her, han har sit hjerte. Det ved vi jo. Så vi synes, det er en rigtig god ting, fortæller Kai Nørholm, der er formand for Pione Sistos barndomsklub Tjørring IF.

Kommer tit forbi

Klubbens bånd til spilleren er ikke blevet svækket af, at han har været i Spanien. Han dukker nemlig ofte op, når han er hjemme i hjembyen.

- Når han er hjemme, så er han tit hernede og står og skyder til en bold, hvor han selvtræner eller træner med brødrene og en kammerat. Så det er ikke noget særsyn, at Pione er her for at træne, fortæller Kai Nørholm.

Det er ikke kun Kai Nørholm, der er begejstret over, at Sisto nu kommer tilbage til sin hjemegn. Der er også glæde at spore blandt klubbens unge spillere.

- Det er da fedt. Ham var vi savnet, siger Tobias Østergaard Nielsen, der spiller på klubbens U16 drengehold.

 

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.