Jonas delte personlig ting i Fotovognen – sådan reagerede vennerne på nyheden

​​​​​​​Jonas Ingildsen har mødt masser af opbakning, efter han åbent fortalte om sin seksualitet i Fotovognen.

I sidste uge steg 18-årige Jonas Ingildsen ombord i Fotovognen, der var på besøg i Simmelkær nord for Herning, og her endte han med at dele en helt særlig historie.

Han valgte at åbne op omkring sin seksualitet for rullende kameraer, hvor han fortalte, at han for nylig er blevet klar over, at han er homoseksuel.

Siden har Jonas Ingildsen oplevet lettelse over at dele nyheden med omverdenen.

- Da jeg kom i skole dagen efter, havde mine venner set det. De fleste, jeg har snakket med, synes, det var sejt gjort.

- Det var faktisk dejligt at fortælle det. Nu ved mine venner mere om, hvem jeg er, og det er rart. Så det var fint at komme i skole igen, forklarer Jonas Ingildsen, der holder efterårsferie lige nu.

Overrasket over sig selv

Jonas Ingildsen havde ikke selv regnet med, at han på den måde ville snakke så åbent og ærligt om sin seksualitet, da han steg ind i Fotovognen.

- Jeg blev lidt overrasket over mig selv. Jeg troede ikke, jeg kunne sige noget. Men det kunne jeg.

- Jeg er normalt ikke selvsikker, men jeg synes de (Anders og Vibeke, red.) var behagelige mennesker. Så jeg følte mig tryg, lyder det.

Tilbage står Jonas Ingildsen med følelsen af at have overvundet sig selv, og han er glad for den store opbakning, han har oplevet efterfølgende.

Derfor fortryder han ikke, at han valgte at tage med Fotovognen.

- ’No regrets’ som man siger på engelsk. Jeg var selv overrasket over, hvor godt jeg klarede det, da jeg så optagelserne bagefter. Jeg tror, jeg er blevet lidt mere selvsikker efter det, siger Jonas Ingildsen.

Hvor mon Fotovognen ender? Vi kører ud et tilfældigt sted og møder de folk der bor der. I denne uge besøger vi Fjelsø.