Jakob Poulsen får fireårig FCM-kontrakt

Fredag blev det endeligt offentliggjort, at den tidligere landsholdsspiller Jakob Poulsen vender tilbage til FC Midtjylland.

Jakob Poulsen har skrevet under på en kontrakt med FC Midtjylland, som gælder frem til sommeren 2018. Der har længe været spekulationer om, at Monaco-spilleren ville vende tilbage til dansk fodbold. I dag kom der en afklaring på den 30-årige fodboldspillers fremtid.

- Jakob Poulsen er en klassespiller, der kan binde holdet sammen. Han er en målfarlig midtbanespiller, der har A-landsholdspotentiale. Han er en topprofessionel ledertype, der kan fungere som rollemodel for vores unge spillere både på og udenfor banen, siger sportsdirektør i FC Midtjylland Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

Retur efter svag succes i Monaco

Midtbanespilleren skal tilbringe de næste fire og et halvt år hos FC Midtjylland, hvor han tidligere har spillet i 2010 til 2012. Han vender retur til den midtjyske klub efter halvandet år i AS Monaco.

Sportsligt var udlandsopholdet ikke den største succes for vestjyden, der ikke har fået meget spilletid og samtidig mistede sin landsholdsplads. Han nåede at få 23 kampe på førsteholdet og scorede en enkelt gang.

Jakob Poulsen præsenteres for presse og fans 13:30 på MCH Arena.