Jagten på en morder

Kom med bag politiets afspærringer i jagten på en morder. 114MIDTVEST har fulgt politiets efterforskning lige siden den 20-årige Maria Møller Christensen blev fundet dræbt nytårs nat.

Torsdag faldt der dom i sagen, da en 48-årig mand blev idømt 16 års fængsel. Dermed er der sat punktum i en modbydelig drabssag i landsdelen. En sag der har krævet en massiv indsats af politiet og også af politiets efterforskere.

Drabet på 20-årige Maria Møller Christensen fandt sted nytårsnat, og især i de første uger af 2010 måtte efterforskningsholdet løbe stærkt. 114MIDTVEST var med til de interne møder på holdet - stod på sidelinjen, da en mistænkt mand blev varetægtsfængslet og senere løsladt - og var med igen, også da den nu dømte drabsmand blev anholdt den 26. januar i år.

Politiet indsamler DNA-prøver

Mandag og tirsdag giver TV/MIDT-VEST seerne et indblik i, hvordan politiet arbejder når en drabssag skal opklares. Den regionale tv-stations politimagasin, 114MIDTVEST, har fulgt efterforskningsholdet hos Midt- og Vestjyllands Politi i jagten på Maria Møller Christensens drabsmand i Herning.

I to udsendelser skildres de udfordringer, frustrationer og successer, efterforskerne oplevede i en drabssag i Midt-og Vestjylland, som er blevet dækket og omtalt intenst i 2010. Blandt andet får seerne et særligt indblik i politiets arbejde med at indsamle de DNA-prøver, der endte med at fælde den 48-årige nu dømte drabsmand.

"Jagten på en Morder". TV/MIDT-VEST mandag den 6. og tirsdag den 7. december kl. 19:30.

Se første afsnit af "Jagten på en Morder" herunder:

Torsdag i sidste uge blev der sat punktum i sagen om drabet på Maria Møller Christensen i Herning. TV/MIDT-VEST har fulgt politiets efterforskere i arbejdet med at opklare sagen.

Se andet afsnit af "Jagten på en Morder" fra tirsdag aften:

 

 

 

Torsdag i sidste uge blev der sat punktum i sagen om drabet på Maria Møller Christensen i Herning. TV/MIDT-VEST har fulgt politiets efterforskere i arbejdet med at opklare sagen.