Ishockey: Erfaren herningenser vender hjem til Blue Fox

Rasmus Nielsen har vundet flere danske mesterskaber med barndomsklubben, og efter flere sæsoner i SønderjyskE vender han nu hjem til Herning Blue Fox.

Efter tre sæsoner i SønderjyskE vender den rutinerede back Rasmus Nielsen hjem til Herning Blue Fox. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den 28-årige ishockeyspiller har spillet 571 kampe i isligaen. Han har vunder tre danske mesterskaber med barndomsklubben i Herning, og nu har han lavet en aftale med klubben for de kommende to sæsoner.

- Med Rasmus på plads de næste to år er fundamentet på holdet styrket, og vi forventer os samtidig, at han med sit store hjerte for klubben vil være klar til at tage et kæmpe ansvar og ligeledes være en rollemodel for de unge i den kommende sæson, siger Martin Struzinski, sports- og talentchef i Herning Blue Fox.

Stor rutine

Når Rasmus Nielsen igen trækker den mørkeblå trøje over hovedet har han allerede spillet 437 kampe for rævene, og klubben kan se frem til en af ligaens mest hårdtarbejdende forsvarsspillere på holdkortet.

- Vi får en spiller med stor rutine. Rasmus er i sin bedste alder og er fortsat motiveret og opsat på at gøre en forskel for Herning Blue Fox. Han besidder et naturligt ledergen, der inspirerer andre til at blive bedre, og med sit stabile høje niveau får han naturligvis en stor rolle på holdet fremover, siger Martin Struziski.

Rasmus Nielsen spillede sig i år i finalen om det danske mesterskab sammen med SønderjyskE, men tabte til Rungsted.

Nielsen vender nu sammen med familien hjem for at etablere sig i barndomsbyen.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.