Ishockey: Blue Fox sejrer i Rødovre

Morten Poulsen blev dobbelt målscorer i kampen.

Blue Fox-spillerne jubler her efter scoringen til 2-0.

Der er i omegnen af 300 kilometer fra Rødovre til Herning, men for Blue Fox-spillerne må turen alligevel føles kortere mandag aften.

De kan nemlig tage turen hjem med en sejr på hele 4-1 i bagagen over Rødovre Mighty Bulls i Metal Ligaen.

Sejren og de dertilhørende tre point blev grundlagt i første periode, da finske Jonne Virtanen bragte herningenserne på 1-0, før canadiske Sean Flanagan blot 15 sekunder senere fordoblede føringen.

Det skulle også blive til 3-0 til gæsterne, da Morten Poulsen scorede efter 4:29 i anden periøde, før hjemmeholdet ved Matthias Asperup også kom på tavlen.

I tredje periode scorede Morten Poulsen sit andet og Blue Fox’ fjerde mål til slutresultatet 4-1.

Med sejren er Herning Blue Fox tilbage på andenpladsen i Metal Ligaen, hvor de nu har 75 point efter 44 runder. Det er den samme pointtotal som SønderjyskE, der dog har en kamp i hånden.

Aalborg Pirates fører rækken med 91 point for 42 kampe.

For Blue Fox resterer der fire kampe af Metal Ligaens grundspil. Her møder de Odense, Rungsted, Herlev og førerholdet Aalborg.

Næste kamp er ude mod Odense den 28. februar.