ISHOCKEY: Blue Fox endte med sejr i overtiden

Herning Blue Fox slog Aalborg Pirates 3-2 i overtiden efter en hård kamp med mange gode dueller.

Daniel K. Nielsen afgjorde kampen i overtid og hev sejren hjem til Herning Blue Fox på hjemmebane Foto: Lasse Hagelund Uttrup TV MIDTVEST

Det var en kamp mellem isligaens nummer tre og nummer seks, men i første periode var holdene kun farlige med næverne. Efter et slagsmål som periodens spændingsmæssige højdepunkt, stod det derfor 0-0 ved pausen. 

I anden periode blev Herning hurtigt ramt af en udvisning - og i ishockey plejer det at betyde et massivt pres fra modstanderne. Men Hernings topscorer Zackery Aurelio Torquato slap fri og leverede noget så sjældent som et undertalsmål i ishockey. 

Læs også Temperamentsfyldte brødre genforenet i Blue Fox

Målet fik nordjyderne til at indlede et massivt pres, og efter en fremragende pasning fra ligaens topscorer Thomas Spelling, kunne Aalborg udligne til 1-1 - det var også stillingen efter anden periode. 

Flyvende på isen efter pausen

Pausen brugte begge hold tilsyneladende til at tanke op, for de kom flyvende ud til 3. periode. Efter bare halvandet minut bragte Victor Panelin-Borg Aalborg foran med 2-1. 

Det var en kamp, der kunne være gået begge veje. Vi arbejder rigtig, rigtig hårdt for det i dag, så det var selvfølgelig rart at kunne hjælpe holdet til at få et ekstra point 

Daniel K. Nielsen, Herning Blue Fox

Men blot 41 sekunder senere blev kampen igen helt lige - gode træk fra Michael Robert Aviani og så stod der 2-2. 

Herning fortsætter med at presse på, og med mindre end to minutter igen troede hjemmepublikum, at kampen var afgjort. Men målet blev annulleret, da der blev dømt offside i målfeltet. Og derfor sluttede den ordinære spilletid uafgjort. 

Men der skulle bare 46 sekunders forlænget spilletid til, før jublen i Herning blev genoplivet. Helten denne aften blev Daniel K. Nielsen - kampen ender 3-2 til Herning. 

Læs også Se billederne: Herning Blue Fox er i gang på ny hjemmebane

- Det var en kamp, der kunne være gået begge veje. Vi arbejder rigtig, rigtig hårdt for det i dag, så det var selvfølgelig rart at kunne hjælpe holdet til at få et ekstra point, lød det efter kampen fra Daniel K. Nielsen fra Herning Blue Fox. 

Læs også Ishockey: Blue Fox er sat af i MetalLigaen

02:03 Luk video