Indbrudstyve har tømt hans lager: Det er virkelig hjerteskærende at se

Butiksejer Lasse Siig kunne i nat opleve, hvordan tyve havde tømt hele hans forretning for varer.

Kaos.

Sådan beskriver butiksejer Lasse Siig kort det syn, der mødte ham, da han natten til onsdag kom ud til sin butik og lager i Aulum, hvorfra han blandt andet sælger udstyr til e-cigaretter.

quoteVi kan se på overvågningen, at de har brugt store sække, som de har fyldt det ned i, og det de ikke har fået med, det har de bare ladet ligge på gulvet og trådt på

Lasse Siig, ejer, NuMedDamp.dk

- Butikken var raseret og på lageret her bagved var alt revet ned fra hylderne. Der mangler en masse varer, så det var virkelig hjerteskærende at se. Det var ikke lige det, jeg havde brug for, fortæller han.

På adressen i Aulum har de flere webshops, men nu er lageret dog så godt som tomt.

- Vi kan se på overvågningen, at de har brugt store sække, som de har fyldt det ned i, og det de ikke har fået med, det har de bare ladet ligge på gulvet og trådt på. Alt der ligger der, det er ubrugeligt. De har egentligt tømt hele vores lager, siger han.

Det var dette syn, der mødte de ansatte i NuMedDamp. De skyder selv på, at der er blevet stjålet for mere end 150.000.
Det var dette syn, der mødte de ansatte i NuMedDamp. De skyder selv på, at der er blevet stjålet for mere end 150.000.
Foto: Hans Olav Sandal, TV MIDTVEST

Mange penge

Præcist hvor mange penge indbrudstyvene slap afsted med ved Lasse Siig endnu ikke, da de ikke er færdige med at få et overblik over skaderne.

- De har blandt andet taget små væsker der koster 30 kroner og opefter, og små e-cigaret-kits, der har en værdi fra 200 op til 800 kroner. De har også været ovre på vores dashcam-lager og stjålet bilkameraer, og de har værdi fra 2000 op til 4000. De første estimater vi har lavet, der snakker vi om 150.000 til 200.000 kroner i vejledende priser, slår han fast og tilføjer:

- Det er meget for en lille virksomhed som os, og nu skal vi jo til at bygge hele lageret op forfra. Spørgsmålet er, hvor lang tid det kommer til at tage for os.

Numeddamp.dk har valgt at udlove en dusør på 10.000 kroner til den person, der kan give det afgørende tip til politiet.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.