Ihærdig bandit begik tre forseelser på én aften

Lørdag aften har en 20-årig mand begået tre mindre forseelser i Herning, hvorefter Herning Politi anholdte ham og lod ham sove rusen ud i arresten.

Herning Politi havde lørdag aften lidt travlt. Ikke så meget på grund af regnvejret, som dog gav visse problemer med lysregulering og lignende. Mere på grund af en enkelt mand. 

- Han var en ihærdig bandit, siger Allan Riis, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, med et lille grin. 

Tidligt lørdag aften stoppede Herning Politi en 20-årig mand, der havde taget en taxa fra Tvis til Herning. Den unge havde ikke penge på sig, så taxachaufføren havde tilkaldt politiet. Politiet kommer ned og udreder situationen, og lader manden gå. 

Kort tid senere på aftenen får politiet en anmeldelse fra en person med en varebil, at der er en mand, der er brudt ind i varebilen. Indbrudstyven rodede rundt i handskerummet på varebilen, da politiet kommer frem.

Politiet opdager, at det er den samme mand, som ikke havde betalt for sin taxa tidligere på aftenen. De giver den unge mand en påtale, men lader ham gå. 

Det var dog ikke den sidste gang, at de stødte på den 20-årige mand. Kort tid senere får de en anmeldelse om, at der er en mand, der er ved at forcere et hegn i Sjællandsgade. 

Da politiet kommer frem, viser det sig, at den samme mand, som de var stødt på to gange før på aftenen, er i gang igen. Han prøvede at komme over hegnet ind til vareindleveringen hos Kiwi i Sjællandsgade. Denne gang anholder politiet manden. Det gør de klokken 21.30. 

I arresten får de ham tilset af en læge, som skønner, at han var kraftigt påvirket af narkotika. De små straffelovsovertrædelser er han sigtet for, men de løslader ham fra arresten søndag morgen. Når han engang vågner. 

- Han har sovet uafbrudt i otte timer nu, men han har jo også haft en travl nat, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis. 

Hos politiet kan man godt grine af hændelserne i dag. 

- Overordnet set er det tre små forseelser, men sammen er det lidt specielt. Han har haft noget af en aften, siger vagtchefen.