Hudlæger åbner butik: Vil give kunderne en anden type vejledning

To hudlæger mener, at kunderne skal have bedre vejledning, når de køber hudprodukter. Derfor har de åbnet deres egen butik.

Det kan være svært at finde det helt rigtige hudplejeprodukt. Det mener to hudlæger fra Herning, og de har derfor åbnet deres egen butik.

- Der kommer rigtig mange til os, som har brug for det her. De har brug for at få oplysningerne, og tilsyneladende har det været svært for dem at finde det, siger hudlæge Kristian Otkjær.

Han har sammen med kollegaen Morten Østerballe åbnet butikken lige på den anden side af deres daglige klinik. Her har de selv valgt, hvad der skal stå på hylderne.

- Det er sådan noget, som hudlæger godt kan lide. At sidde og læse artikler om, hvad det er, der virker, og hvad er det, som man ikke rigtigt får noget ud af, når man køber, siger Morten Østerballe.

Det koncept tager kunderne tilsyneladende godt imod.

- Man får tit fornemmelsen af, at sælgerne egentligt bare er interesseret i at få langet noget ud over disken, men her ved jeg, at de er interesserede i, at jeg får den rigtige vejledning, fortæller kunden Lotte Dupont-Mersing fra Herning.

 

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sundhed.