Hovedsmerter betyder VM-afbud

Efter flere undersøgelser har den tidligere Herning-ishockeyspiller Mads Christensen besluttet, at han ikke er klar til at spille VM for Danmark.

Mads Christensen skulle mandag have trænet med det danske landshold, men sent søndag fik han voldsomme smerter i hovedet, og var svær at komme i kontakt med. Lægerne havde i første omgang mistanke om en blodprop, og det kunne ikke udelukkes med sikkerhed efter undersøgelser søndag og mandag.

- Han har det bedre, men ikke så godt, at han kan spille, og derfor melder han allerede fra nu. Han føler sig ikke klar, siger Peter Albæk, der er VM-holdets læge, til aoh.dk

Afklaring onsdag

I dag er Mads Christensen til nye undersøgelser på regionshospitalet i Holstebro. Her skal han også scannes i morgen. Per Albæk siger til aoh.dk, at alt peger på, at det har været et voldsomt migræneanfald, der har ramt Mads Christensen.  

Mads Christensen blev ved sidste VM topscorer for Danmark. Men nu må det danske hold altså undvære profilen, der lige har vundet det tyske mesterskab med Eisbären Berlin.