Hotel Eyde er bedst i Danmark

Selv om Hotel Eyde i Herning har været under renovering, er det lykkedes dem at score højest på kvalitet og service i Best Western-kæden.

Best Western Hotel Eyde i Herning er det bedste Best Western Hotel i Danmark. Personalet venter lige nu på det diplom, som er det synlige bevis på, at hotellet har modtaget »Best Western Quality & Service Award 2015«. Det skriver Herning Folkeblad.

23 danske Best Western-hoteller kæmper om prisen, som blev givet ved seneste inspektion lige før sommerferien.

- Vi har formået at få prisen, selv om det har rodet, så det er rigtig flot, fortæller økonomichef Agnetha Nielsen fra Hotel Eyde til Herning Folkeblad.

Hotellerne bliver bedømt på alt fra rengøring og interiør til service, ledelse, hjemmeside og - måske vigtigst af alt - feedback fra gæsterne.

- Det er en lang række faktorer, og der bliver gået i dybden, fortæller økonomichefen.

Det er første gang, prisen går til Hotel Eyde, og det er en ekstra fjer i hatten oven på det store renoveringsarbejde, hotellet har været gennem de seneste godt og vel fire år. I næste uge har samtlige 119 værelser været gennem en istandsættelse, så hæderen kommer belejligt.

- Vi kan bruge det til markedsføringen, og vi vil naturligvis lægge det på vores hjemmeside, oplyser Agnetha Nielsen.

Samtidig mangler der kun få ting, før Hotel Eyde kan kalde sig Best Western Plus. Det er kun kædens hotel i Randers, der i dag har det kvalitetsstempel.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Erhverv.