Holstebro tilbage under FCM-fanen

Holstebro Boldklub indtræder i FCM Klubsamarbejdet efter 7 års pause.

Holstebro Boldklub er igen en del af FC Midtjyllands talentarbejde. Klubben trådte ellers ud af samarbejdet for syv år siden, da man ikke mente at klubben fik nok ud af, at være underlagt FC Midtjylland, og hellere ville klare sig selv. Men nu har piben fået en anden lyd. Klubben glæder sig over, at specielt deres trænere kan få sparring via samarbejdet.

- Jeg ser store muligheder på trænersiden. Når vi har mødt FCM i de bedste af de yngste ungdomsrækker, har vi oplevet en god kemi mellem trænerne, og når den er god, kan vi lige så godt lave et formelt samarbejde. Man kan mærke på trænerne, at de bliver helt høje, når de får ny inspiration, siger Henrik Jakobsen, der er klubchef i Holstebro Boldklub.

Hele regionens hold

Holstebro Boldklub  bliver med sine 436 medlemmer, hvoraf 363 er ungdomsspillere, en af de største klubber i Klubsamarbejdet.

- Vi er i FC Midtjylland og FCM Klubsamarbejdet glade for, at Holstebro Boldklub har valgt at støtte op omkring FC Midtjylland. Det er med til at gøre vores netværk endnu tættere og endnu stærkere og er således endnu engang en understregning af, at FC Midtjylland er HELE regionens hold til glæde for FC Midtjylland, klubberne i FCM Klubsamarbejdet samt vigtigst af alt til glæde for alle børn og unge i vores område, siger Tommy Jensen, der er leder af FCM Klubsamarbejdet.

Efter samarbejdet med FCM sluttede for syv år siden, forsøgte Holstebro Boldklub forgæves at samarbejde med superligaklubben AGF. Klubben har også haft et mindre strategisk arbejde med Vejle Boldklub Kolding, men det ophører med den nye aftale med FCM.