Hjemmebanenederlag til Blue Fox

Frederikshavn tog stikket på Blue Fox hjemmebane

Blue Fox indkasserede et nederlag på 1-4 på hjemmeisen i Herning.

Mandskabet fra Blue Fox måtte i aften konstatere, at Frederikshavn er en vanskelig modstander i årets isliga. På hjemmebanen i Herning måtte Blue Fox se sig besejret med 1-4, efter en periodecifrene 0-1, 0-1 og 1-2.

Det var hjemmeholdet der åbnede kampen bedst. I højt tempo pressede de gæsterne fra Frederikshavn, men mål blev det ikke til.

Derimod var det Frederikshavnerne der udnyttede en mulighed med fem minutter til pausen, hvor Marcus Olsson, sendte pucken i nettet på en ripost.

I anden periode var det også Frederikshaverne der fandt vej til netmaskerne, med en scoring af den tidligere Herning spiller Joachim Linnet.

Trods store muligheder lykkedes det ikke for Blue Fox at sætte sig på kampen i den resterende spilletid, selv om det blev til en enkelt reducering i tredje periode ved Mathias Bau Hansen.