Herningensiske ræve er i målhumør

Herning Blue Fox scorer suverænt flest mål i isligaen, og det kan ses i tabellen.

Kvik Hockey Arena i Herning er en af de koldeste i Danmark, men netmaskerne er brandvarme denne sæson. Herning Blue Fox har ind til nu scoret over fire mål i gennemsnit pr. kamp, og det er suverænt flest i ligaen.

- Jeg kan lide at spille hurtigt og med hurtige omstillinger, omstille sig hurtigt fra forsvar til angreb. Jeg tror, vi har overrasket nogle hold på den måde, og vi har nogle meget hurtige angribere, siger Petri Skriko, cheftræner hos Herning Blue Fox.

- At vi scorer fire mål i snit, det giver jo en kæmpe selvtillid og en tro på, at uanset hvem vi spiller mod, så kan vi lave en to-tre kasser, og det er jo tit med til at afgøre kampene, siger Lasse Lassen, der er angriber i Herning Blue Fox.

Blue Fox har lavet hele 146 mål i sæsonens 36 kampe. Det er 26 flere end Aalborg, der har scoret næstflest mål, men som også har spillet en kamp mere end Herning.

Farlig angrebstrio

Opskriften er en farlig angrebstrio bestående af Toni Kallela, Branden Gracel og Lasse Lassen, der som regel har en stav med i spillet. 

- Det er egentlig lidt sjovt, for vi har spillet i lidt forskellige kæder alle tre, så det betyder bare, der er mange, der byder sig til, siger Lasse Lassen.

Målfesten i Herning kan også ses i tabellen over ligaens flittigste pointmagere. Her er både nummer 1, 2 og 3 fra Herning. Fokus fremadrettet er også mod mål.

- Som sæsonen fortsætter, så bliver det sværere og sværere at score mål. De fire mål i gennemsnit kan falde til to eller tre mål, men selvfølgelig vil vi prøve at holde det til fire, siger Branden Gracel, der også er angriber i Blue Fox.

- Hvis vi holder snuden i sporet og arbejder hårdt for hinanden, så tror jeg også godt, vi kan stå med guldhjelmen på hovedet til sidste i sæsonen, siger Lasse Lassen.

Herning Blue Fox fører Metalligaen og har 75 point efter de 36 kampe. De kan dog udbygge føringen i aften, hvor de på hjemmebane tager imod Gentofte. Pucken bliver smidt kl. 19.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.