Herning vinder jysk klassiker på isen i overtiden

Med 3-3 måtte opgøret i forlænget spilletid, og her sikrede Herning sig sejren over Esbjerg i Metal Ligaen.

Med en scoring i overtiden slog Herning Blue Fox hjemmeholdet fra Esbjerg lørdag aften.

Herning Blue Fox kunne juble til sidst, da en scoring i overtiden sikrede en 4-3-sejr ude over Esbjerg Energy i Metal Ligaen lørdag.

De to jyske traditionsklubber ramlede sammen på isen i Esbjerg, og efter de to første perioder var stillingen 1-1 efter scoringer af Esbjergs Niklas Andersen og Hernings Jan Dalecky.

I tredje periode kom der så yderligere gang i opgøret, da Esbjerg bragte sig foran 3-1 via Sune Hjulmand og Mark Delargos mål. Herning var dog ikke slået, og i det 52. minut reducerede Dalecky med sin anden scoring i kampen, inden Michael Robert Avani udlignede fire minutter før tid.

Med 3-3 skulle kampen i forlænget spilletid, og her sikrede Daniel K. Nielsen Herning sejren efter tre og et halvt minuts spil på isen. Dermed har Herning på sjettepladsen 38 point, mens Esbjerg ligger lige over med 43 point.

Topholdet Rungsted Seier Capital var på besøg hos Rødovre Mighty Bulls, og her endte forestillingen 1-1 efter de første tre perioder. Derfor måtte spillerne også her ud i forlænget spilletid, hvor Marcus Olsson afgjorde kampen til gæsternes fordel med sin scoring et halvt minut inde i forlængelsen. Sejren giver Rungsted 65 point på førstepladsen.

I det nordjyske lokalbrag måtte opgøret mellem mesterholdet Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks også i forlænget spilletid efter 3-3 i den ordinære kamp. Her blev der dog ikke scoret, men hjemmeholdet nåede op på 48 point med en sejr efter straffeslag. Frederikshavn har 46 point på fjerdepladsen.

På andenpladsen ligger Sønderjyske med 56 point efter en ganske sikker 5-2-sejr hjemme over bundholdet Odense Bulldogs. Her var Sønderjyske foran 5-0 efter 40 minutter, inden gæsterne fik lov til at pynte på resultatet.