Herning tager fire på stribe og er klar til semifinale

For fjerde kamp i streg vandt Herning Blue Fox over Herlev Eagles og blev dermed klar til DM-semifinale.

Herning Blue Fox er klar til semifinalen med fire sejre i fem kampe mod Herlev Eagles.

Ishockeyholdet Herning Blue Fox kom skidt fra start i kvartfinaleserien mod Herlev Eagles, da grundspillets førerhold tabte den første kamp.

Men siden har Herning fundet formen, og søndag vandt holdet for fjerde gang på stribe i sejren på 7-3 over Herlev.

Holdene spiller bedst af syv kampe, og dermed blev Herning klar til semifinalen med søndagens sejr. Holdene fulgtes ad i første periode, der endte 1-1, men i anden periode begyndte Herning at trække fra.

Patrick Madsen bragte Herning på 2-1, mens Toni Kallela øgede føringen yderligere seks minutter inde i anden periode.

Herlev kom tilbage og fik udlignet, men Herning vandt alligevel perioden, da Kallela scorede til 4-3 godt et minut før pausen.

I tredje periode sørgede tre scoringer fra Herning for, at der ikke blev tvivl om kampens udfald mod slutningen.