Herning sender mestrene hjem med store klø på isen

Der var opmuntring til Hernings ishockeyspillere, da klubben i ligaen slog mesterholdet Aalborg Pirates.

Arkiv. Herning Blue Fox vinder mod Aalborg Pirates

Herning Blue Fox fik mere at juble over søndag, da klubben hentede sin anden sejr i træk i Metal Ligaen.

Her havde Herning besøg af Aalborg Pirates, og de danske mestre blev slået med hele 4-1.

Med sejren har Herning 28 point på femtepladsen i ligaen, hvor Aalborg ligger over med 45 point i top-4, der har knækket rækken pointmæssigt.

Jan Dalecky bragte hjemmeholdet foran efter 15 minutter i første periode, men mestrene udlignede tre minutter inde i anden periode ved Cam Braes.

Få sekunder før perioden var slut, var det så Nicolai Weichel, der bragte Herning foran 2-1.

Det blev 3-1 efter powerplay i tredje periode ved Daniel K. Nielsen, inden Joonas Riekkinen sørgede for 4-1 i de sidste sekunder af kampen.

Frederikshavn White Hawks kom også på 45 point på tredjepladsen med en sikker 5-0-sejr hjemme over Esbjerg Energy, mens helt samme scenarie udspillede sig for Sønderjyske.

Klubben besejrede Herlev Eagles 5-0 og har også 45 point, hvilket rækker til en andenplads for Sønderjyske efter Rungsted Seier Capital, som på førstepladsen har 56 point.