Herning-Ikast holder fast i toppen med femte sejr i træk

Herning-Ikast er á point med Esbjerg i toppen af HTH Ligaen efter en sejr over Aarhus United tirsdag.

Herning-Ikast vinder for femte gang i træk. Billedet her er er fra kampen mod TTH den 9. oktober.

Herning-Ikast tog tirsdag sin femte sejr i træk i kvindernes håndboldliga.

Her blev Aarhus United slået med 23-19 i IBF Arena i Ikast.

Med sejren er midtjyderne á point med Team Esbjerg i toppen af tabellen. Begge hold har 14 point, vestjyderne har dog spillet en kamp færre.

Herning-Ikast har fået en god start på sæsonen og lagde også godt ud mod aarhusianerne tirsdag. Ved pausen var hjemmeholdet foran 11-7 efter at have ført fra start til slut.

Anden halvleg startede også med Herning-Ikast-dominans, men Aarhus kom bedre med og fik med en god afslutning på kampen sørget for, at det ikke blev til en ydmygelse.

Hjemmeholdets Jeanett Kristiansen blev med otte træffere kampens topscorer.

Aarhusianerne har ni point og ligger nummer syv i HTH Ligaen.

28:33
Se Overtrådt, hvor gæsterne ser på de bedste spillere blandt kvinderne og sætter årets hold.