Herning-Ikast fortsætter suveræn sæsonåbning

Det blev til tredje storsejr på stribe, da topholdet i Bambusa Kvindeligaen Herning-Ikast dukkede Randers HK.

Herning-Ikasts målvogler Sabine Englert lukkede fint af bagude, mens angrebet hamrede mål ind i modsatte ende mod Randers. (Arkivfoto)

Håndboldkvinderne fra Randers HK led samme skæbne som Silkeborg-Voel og Aarhus United, da kronjyderne bød Herning-Ikast op til dans i Bambusa Kvindeligaen.

De stærke midtjyder tromlede hen over Randers fra start og endte med at tage en sikker sejr på 33-21 i Ikast.

Det var den tredje sejr af ligeså mange mulige i sæsonen, og Herning-Ikast har i gennemsnit vundet de tre kampe med mere end 13 overskydende mål.

En stærkt spillende Ingvild Kristiansen Bakkerud lyste op i hjemmeholdets angreb med 9 scoringer på 12 forsøg krydret med 5 assister.

Stine Skogrand bød ind med 7 mål.

Allerede ved pausen var Randers hægtet godt af på måltavlen med 17-11 i hjemmeholdets favør. Og da topholdet scorede anden halvlegs fem første mål, var afgørelsen faldet, så autopiloten blev slået til.

I toppen er Herning-Ikast a point med mestrene fra Team Esbjerg og København Håndbold, som begge har en lidt dårligere målscore.

Viborg HK kan også komme op på seks point for tre kampe, hvis holdet vinder den kamp, man har til gode.

Lørdagens øvrige kampe bød på sejr til Aarhus United på 29-21 ude mod Horsens, mens Ajax og Vendsyssel delte i porten med 21-21.