Håndbold: Herning-Ikast fældet af håndboldkvinderne fra Paris

Paris 92 vandt lørdag hjemme over Herning-Ikast i EHF Cuppens gruppespil.

Stine Skogrand og Herning-Ikast havde store problemer og endte med at tabe lørdagens EHF-kamp i Paris. (Arkivfoto)

Paris 92 og Nadia Offendal vandt lørdag hjemme over Herning-Ikast i EHF Cuppens gruppespil.

Håndboldkvinderne fra Herning-Ikast havde vundet sin første kamp i EHF Cuppens gruppespil, men holdet kom lørdag aften ned på jorden igen.

Paris 92, der råder over danske Nadia Offendal, vandt hjemme 26-23 over Herning-Ikast.

I første halvleg kom Herning-Ikast ellers foran med 9-6, og det så godt ud i starten af kampen for det jyske hold.

Men pariserne vendte det på hovedet og kom foran med 14-12 inden pausen.

I anden halvleg fortsatte Paris 92 med at dominere og var foran i alle 30 minutter.

Herning-Ikast med to point efter to andenpladser

Spillerne fra Herning-Ikast leverede et hav af tekniske fejl, og boldene blev for ofte smidt i hænderne på modstanderne.

Nadia Offendal indtog en bærende rolle hos det franske hjemmehold i anden halvleg og scorede blandt andet til 21-19, da det stadig var tæt og jævnbyrdigt.

Da det igen spidsede lidt til, var Nadia Offendal fremtrædende med scoringer til 22-20 og 23-20. Senere gjorde hun det også til slutresultatet 26-23 med få minutter tilbage.

Herning-Ikast har nu to point efter to kampe på andenpladsen i gruppe A i EHF Cuppens gruppespil. Paris 92 topper med fire point.

Ungarske Vaci er treer med to point, mens russiske Zvezda Zvenigorod er uden point på sidstepladsen.

De to bedste hold går videre til turneringens kvartfinaler.