Herning fortsætter sejrsstime efter overtidsdrama

Herning Blue Fox besejrede Frederikshavn White Hawks med 6-5 i en kamp, der blev afgjort i overtid.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

For syvende kamp i streg kunne Herning Blue Fox søndag eftermiddag forlade isen med en sejr.

Det skete, da holdet på hjemmebane slog Frederikshavn White Hawks med 6-5 efter en afgørelse i overtid.

De to hold scorede fem gange hver i ordinær tid, inden Hernings Markus Jensen til sidst afgjorde kampen.

Med sejren har Herning 60 point på tredjepladsen i Metal Ligaen. Holdet ligger et point efter Sønderjyske, som tidligere søndag slog bundholdet fra Odense med 3-1.

Dermed stoppede Odenses optur med fire sejre i træk, og bundholdet forbliver på ligaens sidste plads med 23 point.

Tvunget ud i overtid

På hjemmebanen kom Herning foran efter blot 28 sekunders spil, da Morten Poulsen bragte hjemmeholdet på 1-0. En føring der blev fordoblet efter godt 14 minutter.

I anden periode reducerede Christopher Frederiksen for gæsterne, inden hjemmeholdet svarede igen og på mindre end et minut fik scoret til både 3-1 og 4-1.

Gæsterne scorede en gang mere i anden periode og tre gange i tredje, mens hjemmeholdet kun nettede en enkelt gang.

Derfor blev kampen tvunget ud i overtid, som Herning kunne trække sig sejrrigt ud af.

Nederlaget var Frederikshavns femte i træk. Holdet har nu 57 point på fjerdepladsen i ligaen.