Herning fik første ridse i isen af formstærke fynboer

Herning førte 2-0 før sidste periode, men Odense leverede et stort comeback og vandt 4-2 på udebane.

Herning Blue Fox

Ishockeyklubben Odense Bulldogs har slanket budgettet før denne sæson, men i øjeblikket er det ikke til at se på holdets resultater.

Søndag eftermiddag leverede træner Kari Rauhanens tropper en ny flot præstation, da de på udebane besejrede Herning Blue Fox med 4-2. Det er Hernings første nederlag i denne sæson, og det kom på trods af en 2-0-føring før sidste periode.

Men med to mål på to minutter fik Rasmus Bjerrum og Mads Schaarup udlignet, og mod slutningen sikrede Anthony Camara og Jacob Johnston sejren for gæsterne.

Det er fjerde gang i de seneste fem kampe, at Odense trækker sig ud med en sejr.

I fredags gik det ud over mestrene fra Esbjerg Energy, der fik stryg med 7-3, og esbjergenserne kom ud for endnu en skuffelse søndag. Foran knap 1000 tilskuere måtte vestjyderne se sig slået på egen is af Rødovre Mighty Bulls, der kunne rejse hjem med en 3-1-sejr.

Esbjergenserne havde ellers dobbelt så mange skud på mål som gæsterne, men Rødovre var bedre til at udnytte mulighederne. Nicklas Carlsen, Connor Hardowa og Mads Eller sørgede for de tre scoringer i den lidt overraskende udesejr.

I søndagens tredje kamp vandt vicemestrene fra Gentofte med 2-1 hjemme over Aalborg Pirates.

Herning topper fortsat Metal Ligaen med 18 point for 8 kampe. Gentofte og Odense har et point færre, men har begge spillet en kamp mere end herningenserne.