Herning Cykelklub glæder sig over Riis' nye cykelhold

Herning Cykelklub ser frem til at samarbejde med Riis' cykelhold, som har Herning Cykelklub som moderklub.

Det kan blive en stor fordel for Herning Cykelklub, at Bjarne Riis har overtaget cykelholdet Team Virtu Pro-Veloconcept. Kontinentalholdet kører nemlig på licens fra Herning Cykelklub.

- Det er en rigtig god nyhed for Herning Cykelklub. Det er jo en cadeau til det arbejde, vi startede med for fem år siden, som har udviklet sig hvert år. Nu er der så nogle kræfter, der vil løfte det videre, det er vi rigtig glade for, siger Allan Eg, der er formand for Herning Cykelklub.

quoteDet er klart med den personkreds, der går ind omkring holdet, vil der komme mere opmærksomhed. Lad os nu se, om det ikke kan løfte det endnu mere rent sportsligt.

Allan Eg, Formand, Herning Cykelklub

Selvom titlen "moderklub" mest er en formalitet for at kunne drive et kontinentalhold, tror Allan Ege, at det vil få positiv indflydelse på Herning Cykelklub. 

- Det er klart med den personkreds, der går ind omkring holdet, vil der komme mere opmærksomhed. Lad os nu se, om det ikke kan løfte det endnu mere rent sportsligt. Vi har kun interesse i at udvikle talenter i dansk cykling og specielt fra Herning, siger han.

Formanden tror også at titlen som moderklub for Team Virtu Pro-Veloconcept, kan være med til at trække endnu flere talenter til Herning.

- Vi har altid haft ry for at have nogle af landets bedste juniorryttere, men jeg tror, det kan være med til at trække nogle bedre ungdomsryttere til Herning, som vi kan udvikle videre på. De dygtigste af vores u23 ryttere de får også noget, der er lidt større at se frem til, hvis de bliver dygtige nok, siger han.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.