Herning Blue Fox henter canadisk forstærkning

Den 34-årige canadier Jamie Johnson skal i den kommende sæson tørne ud for Herning Blue Fox.

Det er en erfaren herre, Herning Blue Fox fredag har hentet til klubben. 34-årige Jamie Johnson har senest spillet i den østrigske ishockeyliga, men har også optrådt mere end 450 gange i den næstbedste nordamerikanske liga AHL. I Herning kommer han til at spille i trøje nummer 93, og han glæder sig til at blive en del af den midtjyske klub.

- Jeg glæder mig til at spille for Herning Blue Fox. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, organisationen bag og ikke mindst byen. Det bliver fedt at møde holdkammeraterne, trænerne og fansene, som skal bringe endnu flere minder for mig de næste 9 måneder, i et land som jeg har hørt rigtigt meget godt om, siger Johnson i en pressemeddelelse fra klubben.

Cheftræner i Herning Blue Fox, Todd Bjorkstrand ser frem til at få canadieren i sin trup. 

- Jamie er en erfaren spiller, som har spillet rigtigt mange kampe på højt niveau. Vi forventer han kommer til Herning og spiller topishockey, viser lederskab og ikke mindst også kommer til at producere for os. Han er en
spilsmart center med et godt blik for spillet, og som har evnen til at ligge de gode pasninger, så der er noget at arbejde med for hans kæde. Det er klart, at vi har høje forventninger til en spiller med Jamies CV, siger han.

Jamie Johnson tiltræder i klubben allerede i dag. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.