Herning Blue Fox banker mestre efter forrygende periode

Fem mål i anden periode banede vejen for, at Herning Blue Fox vandt over Esbjerg i Metal Ligaen.

Blue fox - Esbjerg

En fantastisk flot anden periode var hovedårsagen til, at Herning Blue Fox fredag aften vandt over Esbjerg i Metal Ligaen i ishockey.

Hjemmeholdet sejrede til sidst med 5-3, efter at Esbjergs regerende mestre ellers førte 1-0 efter første periode.

Der blev imidlertid vendt op og ned på tingene i anden periode, som Herning vandt hele 5-0.

Fra periodens 10. til 15. minut scorede Herning fire gange, blandt andet efter to scoringer af canadieren Branden Gracel, og hjemmeholdet gik fra stillingen 1-1 til en føring på 5-1.

I tredje periode fik Esbjerg reduceret to gange, men den dårlige anden periode gjorde det svært for mestrene at komme helt på omgangshøjde med hjemmeholdet.

Herning har hentet fire sejre i de fire første kampe og topper Metal Ligaen med 11 point.

Esbjerg, der har ni point for fem kampe, må nøjes med at glæde sig over, at holdet hurtigt får mulighed for revanche.

Lørdag mødes holdene igen, denne gang på Esbjergs hjemmebane.

I fredagens øvrige kampe vandt Odense Bulldogs 5-2 hjemme over Frederikshavn White Hawks, mens Sønderjyske vandt 4-1 hjemme over Rødovre Mighty Bulls.