HC Midtjylland vil ha’ Nøddesbo

De nykårede pokalmestre fra HC Midtjylland håber på at kunne hive stregspilleren Jesper Nøddesbo hjem til klubben.

Søndag kunne HC Midtjylland kalde sig for pokalmestre i håndbold for herrer for første gang nogensinde.
    
Det stod klart, da midtjyderne besejrede GOG 30-26 i finalen i Santander Cup. Og nu har klubben forståeligt nok fået blod på tanden.

- Vi har sendt et signal om, at vi leger med mod alle holdene, og os skal de ikke undervurdere. Så vi ser frem til at kunne drille de store.

Sådan lyder meldingen fra Thomas Hintze, der er klubejer og bestyrelsesformand i HC Midtjylland. Han ved, at klubben foskal have store kræfter for fortsat at kunne drille de store.

Og sådan nogle kræfter vil klubben hellere end gerne hente hjem i form af Barcelonas dygtige stregspiller, Jesper Nøddesbo.

- Vi har været i dialog med Jesper Nøddesbo, og dialogen har været positiv, siger Thomas Hintze.

Også økonomisk mener klubben at kunne tilbyde Jesper Nøddesbo en attraktiv løsning.

- Det er realistisk. Det har virkelig været stor opbakning fra sponsorerne. Så vi tror på det.

Vi har været i dialog med Jesper Nøddesbo, og dialogen har været positiv. Thomas Hintze, klubejer, HC Midtjylland.

Siden 2007 har Jesper Nøddesbo slået sine folder i storklubben Barcelona, men HC Midtjylland tror altså på, at de kan hive stregspilleren hjem til den midt- og vestjyske landsdel, som han kender så godt.

- Det er jo enhver klubs drøm at få Jesper Nøddesbo til ens klub, og han har trådt sine barnesko her, og derfor kunne vi godt se ham slutte sin karriere af her de næste tre-fire år. Så vi har døren åben, hvis han vælger at komme hjem til Danmark, lyder det fra klubejeren. 

Meget tyder på, at vi ikke har set det sidste til HC Midtjylland i den danske håndboldliga.

- Ambitionen er, at vi altid er en Top 6-klub, og at vi altid er en del af Final4, og så går vi selvfølgelig efter medaljerne. Selvfølgelig går vi efter guldet, men det vigtigste mål er, at vi kan overraske. 

 

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.