HC Midtjylland tabte til Sønderjyske

Sønderjyske var på vej mod endnu et nederlag, men klubben fik alligevel besejret HC Midtjylland.

HC Midtjylland taber

Sønderjyske fik mandag aften en tiltrængt opmuntring i herrernes 888 Ligaen i håndbold.

Den sønderjyske klub vandt 26-24 hjemme over HC Midtjylland efter en føring på 15-13 til gæsterne ved pausen.

Sønderjyske mødte ind til kampen med en svag stime som følgesvend.

Efter at have indledt sæsonen i ligaen med to sejre havde sønderjyderne kun tilkæmpet sig et enkelt point i de efterfølgende syv kampe.

HC Midtjylland i front i anden halvleg

Det lignede endnu et nederlag, da økonomisk trængte HC Midtjylland i anden halvleg bragte sig foran 18-14.

Sønderjyske kom dog forbilledligt tilbage og endte altså med at vinde kampen med to mål.

Sønderjyske har syv point for ti kampe, mens HC Midtjylland har ti point.