HC Midtjylland snublende tæt på konkurs

Det ser sort ud for HC Midtjylland. Klubejer Thomas Hintze er klar til at begære klubben konkurs.

Konkursen har længe truet i HC Midtjylland, og nu er klubejer Thomas Hintze ved endegyldigt at smide håndklædet i ringen.

- Vi kan spille grundspillet færdig. Men vi kan ikke udbetale løn, fordi kassen den er tom, forklarer han.

Derfor vil HC Midtjylland slet ikke spille deres sidste kamp i grundspillet, medmindre der kommer en økonomisk redningsmand i sidste øjeblik.

- Der er ingen grund til at spille den sidste kamp, for så rykker Tønder først ned som pointene er lige nu. Og derefter så vil vi gå konkurs og så vil vi også rykke ned. Så rykker der to hold ned og det synes jeg vil være unfair for sporten, forklarer Thomas Hintze.

- Det kan jo stadig godt være at Tønder rykker ned, men så får de lov at spille om det, og det er sportsligt korrekt synes jeg, uddyber han.

Vi skal ikke langt tilbage, før det var sjovt at spille håndbold i HC Midtjylland. Her var der europæisk håndbold og store spillernavne i truppen. Men siden da har det været svært at få sponsorkroner på kontoen.

- Det er klart, at vi sidder og kigger tilbage, da jeg kom til var der kun en sælger på 20-timer i ugen og der opgraderede vi til to på fuldtid for at få flere penge ind. Om de ikke har været dygtige nok til at finde sponsorer, eller om der simpelthen ikke har været nogle at tage af, det sidder vi jo også og kigger på, analyserer Thomas Hintze.

Selvom det ikke er lykkedes at finde sponsorer, så afviser THomas Hintze, at de ikke har knoklet for at få det hele til at lykkes.

- Vi har arbejdet fra morgen til aften for at få tingene til at hænge sammen, og vi har også løftet sponsorflokken. Men desværre er der ikke flere sponsorer end en enkelt anden end mig, der giver over 100.000kr, og det er ikke nok til at kunne drive håndbold på øverste hylde i Herning. 

Det ser sort ud for HC Midtjylland. Klubejer klar til at begære klubben konkurs

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.