HC Midtjylland præsenterer to nye profiler

HC Midtjylland fortsætter med at opruste. Nu slutter Rasmus Carlsen og Esben Lie Hansen sig til truppen.

HC Midtjylland har med virkning fra sæsonstarten 2016/2017 hentet to bagspillere med international klasse.

Den ene kontrakt gælder Esben Lie Hansen for de kommende 2 sæsoner, og dermed fortsætter opbygningen af holdet, frem mod det klare mål, der hedder top 6 i de kommende sæsoner. 

Esben har fået sin håndboldopdragelse i norske Drammen, inden turen gik til BSV og siden til Magdeburg, Dunkerque og Bregenz. Bagspilleren er fast mand på det succesfulde norske landshold, der netop har spillet semifinale ved Europamesterskaberne i Polen.

- Esben er en hurtig skudstærk bagspiller, der også er en dygtig forsvarsspiller med blik for både fløj og streg, hvilket er en sikker gevinst for de dygtige fløje og strege som HC Midtjylland råder over, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Esben Lie Hansen siger om klubskiftet: 

- Da jeg fik henvendelsen fra HC Midtjylland og fik forelagt de visioner og planer, der er i HC Midtjylland version 2,0, var jeg overbevist om, at dette er den rette klub for mig.  Jeg kender klubben fra min tid i BSV, men de nye ideer, planer og visioner om at spille med i toppen af Boxer Herreligaen, var det der overbeviste mig. Man har et mål og går efter det. Det tiltaler mig.

Den anden kontrakt der blev offentliggjort i dag gælder også med virkning fra sæsonstarten 2016/2017. Det drejer sig om en allround bagspiller, der de seneste sæsoner har præget topscorerlisterne i Norge.

HC Midtjylland har også skrevet kontrakt med Rasmus Carlsen for de kommende 2 sæsoner.

Rasmus har fået sin håndboldopdragelse i Aalborg, og inden turen gik til Halden Norge, var han en tur forbi Viborg og Team Vesthimmerland. 24-årige Rasmus har de seneste sæsoner været en fast bestanddel af topscorerlisterne i den norske liga. 

- Rasmus er en hurtig skudstærk bagspiller, der primært er playmaker men dækker også positionen på venstre og højre back. Rasmus er en dygtig forsvarsspiller, der samtidig er en hurtig igangsætter, hvilket vi er sikker på bliver en gevinst med de hurtige fløje, vi råder over i HC Midtjylland, oplyser klubben.

Rasmus Carlsen siger om klubskiftet:

-Jeg kender Morten Secher fra min tid i Aalborg og har som alle andre fulgt med i HC Midtjyllands udvikling over de seneste år, så da henvendelsen kom, var jeg ikke i tvivl om, at HC Midtjylland var næste skridt i min karriere. Jeg kommer med noget fart og gå på mod, der er kendetegnende for mit spil og synes selv, at jeg passer godt ind i den spillestil, der er i HC Midtjylland, hvor der er lutter velkendte navne med høj kvalitet. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Danmark til en klub, der siger, jeg vil være en del af toppen i dansk håndbold og ser frem til mødet med sponsorer, fans og tilskuere i Danmarks bedste håndbold hal, MCH Hal B, oplyser Rasmus Carlsen i HC Midtjyllands pressemeddelelse.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.