HC Midtjylland overlever økonomiske problemer

Efter store økonomiske problemer kan HC Midtjylland fortsætte i næste sæson. Det blev afgjort på et møde i dag.

Efter en tid med usikkerhed og økonomiske problemer har HC Midtjylland i dag afholdt det sidste og afgørende møde om klubbens fremtid. Og resultatet blev, at klubben fortsætter.

Klubben har manglet cirka en million kroner, og det var helt afgørende, at pengene kom i hus, så klubben kunne overleve.

Nogle af de penge kom så ind på mødet i dag. Over 100 mennesker var mødt op, heriblandt sponsorer, og det betød, at klubben fik omkring 300.000 til 400.000 kroner i kassen.

- Vi er meget fortrøstningsfulde, siger Thomas Hintze, som er formand og storaktionær i klubben til TV MIDTVEST.

Herudover har klubben solgt en spiller, den norske stregspiller Besard Hakaj, og sportschef Morten Secher fratræder sin stilling enten efter gruppespillet eller det eventuelle slutspil. Positionen som sportschef forbliver tom på ubestemt tid. Stillingen er blevet skåret væk for at spare penge.

Det er derfor en investorgruppe og træner Jonas Wille, der skal sætte holdet til næste sæson. Samtidig vil klubben også fokusere mere på talentudvikling, blandt andet ved at samarbejde med håndboldklubber i Ikast.

De 100 fremmødte blev sendt hjem med et girokort, og klubben håber, at det vil give nogle flere penge inden for de næste par dage. Hvis det ikke lykkedes at lukke hullet op til en million, har klubben tre spillere i baghånden, der enten kan lejes ud eller sælges, hvis det bliver nødvendigt.

- Jeg har en god fornemmelse af, at vi nok skal finde nogle penge, siger Thomas Hintze.

Klubben melder mere ud om den økonomiske situation på mandag den 15. januar.