HC Midtjylland øjner ligatop efter sikker sejr

HC Midtjylland havde ingen problemer med at besejre Ribe-Esbjerg på hjemmebane i 888 Ligaen.

Der var på forhånd lagt op til et jævnbyrdigt opgør, men sådan gik det ikke i Herning, da HC Midtjylland tog imod Ribe-Esbjerg i 888 Ligaen.

Hjemmeholdet endte med at hive en sikker sejr i land og vinde opgøret 29-22.

Det var Ribe-Esbjergs andet nederlag i træk, da klubben senest tabte til Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

Omvendt var det midtjydernes anden sejr i træk, og HC Midtjylland nåede dermed op på 18 point og har dermed fire point op til topholdene, mens der også blev skabt yderligere afstand til netop Ribe-Esbjerg.

Lukas Karlsson bragte gæsterne foran 2-1 efter to minutter, men det var også eneste gang i opgøret, at Ribe-Esbjerg var foran.

Derfra gik det slag i slag, og ved pausen førte midtjyderne med 16-9.

Det kom gæsterne sig aldrig over, og efter hjemmeholdets Kasper Gudnitz' scoring på straffekast til 29-21, kunne Rasmus Nielsen kun pynte på resultatet med sin scoring et halvt minut før tid.

888 Ligaen toppes af Aalborg Håndbold og BSV, der hver har 22 point. Herefter følger Skjern Håndbold, TTH Holstebro og HC Midtjylland.