HC Midtjylland henter uafgjort mod Århus i slutsekunderne

HC Midtjylland var tæt på nederlag, men fik hjemme udlignet i de sidste sekunder mod Århus Håndbold.

HC Midtjylland sejr

I et tæt opgør delte HC Midtjylland og Århus Håndbold onsdag aften med 28-28 i 888 Ligaen.

Midtjyderne jagtede sin første sejr over aarhusianerne hjemme, hvor fem indbyrdes møder tidligere blot havde kastet et enkelt point af sig.

Den høst fordoblede HC Midtjylland, som med uafgjort nåede op på 14 point på tredjepladsen, mens Århus ligger med ni point.

Efter fire nederlag i sæsonindledningen hentede Århus fire sejre i streg, men siden blev det til to nederlag i træk.

Derfor var gæsterne også opsatte på at få noget med hjem fra besøget i Ikast, hvor HC Midtjylland tog imod efter sejre i de to seneste opgør i ligaen.

HC Midtjylland kunne med en sejr få tættere kontakt til toppen, men de to klubber fulgtes ad til 10-10.

I de sidste sekunder af første halvleg øgede Espen Lie Hansen til 16-14, som blev midtjydernes pauseføring.

Anden halvleg fik en tæt indledning, hvilket 19-19 efter otte minutter vidnede om.

Med et kvarter igen bragte Kristian Gjessing midtjyderne foran 23-20, men aarhusianerne reducerede hurtigt et par gange, før hjemmeholdet kom foran 24-22 i det tætte opgør.

Med tre minutter igen udlignede Århus trods en mand i undertal, og 27-27 var stillingen før kampens sidste minut.

Gæsterne kom også foran, men tre sekunder før slutfløjt fik Dennis Kirkegaard udlignet for hjemmeholdet til slutresultatet.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) var på en overkommelig opgave, da TM Tønder Håndbold fra ligaens tunge ende var på besøg.

Det opgør vandt hjemmeholdet 31-27, og dermed nåede BSV op på 18 point side om side med Aalborg Håndbold på førstepladsen i ligaen.

BSV har dog spillet en kamp mere end Aalborg.

Mors-Thy Håndbold tabte hjemme knebent med 28-29 til TTH Holstebro.