Havde indbrud og var hjemme imens

En 60-årig kvinde hørte, det puslede i husets underetage - og da hun kiggede ud ad vinduet, var en tyv i færd med at slæbe afsted med designermøbler.

Det har været en chokerende dag for en 60-årig kvinde fra Hammerum. Kort før klokken 13 hørte hun det pusle i husets nedre etage. Og da hun kiggede ud på vejen, så hun en tyv slæbe afsted med en designerstol, der normalt hører til i kvindens kælder.

Kvinden løb ned på gaden, hvor tyven havde meget travlt med at komme afsted i en bil. Men kvinden var hurtig, snuppede registreringsnummeret og ringede til politiet. Og så kunne ordensmagten blot slå nummerpladen op og køre ud til ejerens adresse.  

Her så patruljen hurtigt manden komme gående med en designerstol under armen, og da patruljen ransagede hans hus, fandt de koster fra yderligere to indbrud i området. 

- Der er tale om en 22-årig mand, som også bor i Hammerum. Det er helt vildt frækt lavet, for kvinden var jo hjemme, mens indbruddet skete, siger Allan Riis, som er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi. 

Manden nåede dog blot at være indbrudstyv i et kvarter, inden politiet kunne anholde ham klokken 13:13. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.