Hans Krabbe forlader FCM

FC Midtjyllands kommunikationsdirektør, Hans Krabbe, forlader sin stilling til fordel for en chefredaktørstilling på Midtjyllands Avis.

Hans Krabbe har fået nyt job - fra januar 2016 skal han være ny chefredaktør på Midtjyllands Avis. Han forlader dermed sin stilling som kommunikationsdirektør i FC Midtjylland.

- Efter at have været udlånt på et dejligt ophold i FC Midtjylland, kommer jeg tilbage til journalistikken. Nogle gange skal man væk for at finde tilbage til kernen, og kernen er for mig livet som journalist, siger Hans Krabbe til TV MIDTVEST.

Hans Krabbe har tidligere været sportsjournalist på DR Sporten og chefredaktør på Dagbladet Holstebro-Struer.

Fred og ro på de indre linjer

De seneste uger har flere medier meldt om uro på de indre linjer i FC Midtjylland. Blandt andet har bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, ligget i åben krig med tidligere cheftræner Glen Riddersholm efter sidstnævntes opsigelse. Hans Krabbe afviser, at uroen har spillet ind på jobskiftet.

- Nej, der er fuldstændigt fred og ro på de indre linjer. Det har været undervejs et længere stykke tid, og jeg har haft den vildeste tur med FC Midtjylland. Jeg har oplevet mere i mine to år hos FC Midtjylland, end de fleste fodboldspillere opnår hele sit liv, siger Hans Krabbe.

Kommunikationsdirektøren tiltrådte hos FC Midtjylland 1. maj 2014. Han har sidste arbejdsdag på MCH Arena, når FC Midtjylland møder Club Brugge i Europa League 10. december og starter hos Midtjyllands Avis til januar.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.