Håndbold: HIH hiver storsejr hjem mod Skanderborg.

Herning-Ikast Håndbold vendte en mindre god første halvleg til en storsejr mod Skanderborg Håndbold.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Det var en noget blandet oplevelse at være tilskuer til søndagens kamp mellem Herning-Ikast Håndbold og Skanderborg Håndbold, men i sidste ende kunne hjemmeholdet HIH trække sig sejrrigt tilbage med cifrene 26-16. Det skriver Herning-Ikast Håndbold på klubbens hjemmeside.

HIH lagde stærkt ud og trak hurtigt fra land med en føring på 3-0, men samspillet var ikke på toppen, og svoringerne kom på soloaktioner frem for gennemspillede angreb. Det første til en målfattig periode - delvis grundet Monika Kongsgaard, der stod med en redningsprocent på 58 i Skanderborg-målet efter et kvarters spil.

Med 30 sekunder til pause kom gæsterne endda foran, mens HIH afsonede den tredje to-minutters udvisning. På en scoring af Sarah Iversen tre sekunder før midtvejsfløjtet kom der dog balance til 10-10 inden pausen.

En tur i omklædningsrummet gjorde tilsyneladende underværker for HIH. Spillerne kom i hvert fald ud til anden halvleg med fornyet energi og bedre sammenhæng i spillet, og kampen endte med overbevisende 26-16.

Næste hjemmekamp for Herning-Ikast Håndbold er den 7. oktober mod Nykøbing Falster Håndboldklub. Inden da skal holdet til Esbjerg i Santander Cup og til Odense i ligasammenhæng.

3:12
TV MIDTVEST den 21. maj 2019: Herning-Ikast Håndbold kom tæt på, men tabte med et mål og må nøjes med sølv.