Håndboldtrøje på advokatkontoret: Skal styrke sammenholdet i lokalklubben

Fredag var jakkesæt og slips skiftet ud med klubtrøjen for Henrik Elkjær og mange andre medlemmer af KLG Håndbold. Ens påklædning skal bakke op om klubbens sammenhold.

Siden marts har de lokale håndboldentuasiaster i KLG Håndbold i Lind ikke kunnet spille håndbold i ALPI-hallerne på grund af corona. 

quoteDet er mere 'casual-Friday', end det plejer at være.

Henrik Elkjær, træner og bestyrelsesmedlem, KLG Håndbold, Lind

Så det er efterhånden længe siden, medlemmerne kunne iføre sig klubtrøjen til træning og kamp.

Men fredag kunne medlemmerne så alligevel trække KLG-trøjen på med et formål - nemlig for at vise deres støtte til deres lokale sportsklub.

- Vi håber jo på, at det kan minde vores medlemmer om, at KLG Håndbold er her stadigvæk, og vi bakker op om det håndboldfællesskab, som vi har, siger Malene Dalgaard-Hansen, der er træner og sportslig konsulent i KLG Håndbold.

En af dem, der fredag havde skiftet jakkesættet ud med håndboldtrøjen på jobbet, var Henrik Elkjær fra Lind.

- Det er jo ikke normalt arbejdspåklædning. Det kan vi jo godt blive enige om på et advokatkontor her. Men det viser jo, at vi gerne vil stå sammen, og at vi er et fællesskab, siger han.

Mere afslappet end normalt

På kontoret har kollegerne også bemærket den atypiske mundering. Heldigvis var der ingen møder på programmet fredag.

- Det er mere 'casual-Friday', end det plejer at være. Men det er der frihed til, siger Henrik Elkjær, der til daglig arbejder som advokat på et kontor i Aarhus. 

Den fælles påklædning - selv udenfor håndboldbanen - styrker klubbens sammenhold, mener Henrik Elkjær. Selv træner han et hold i KLG Håndbold, sidder med i bestyrelsen og har også børn, der spiller i klubben.

Han ser frem til, at både han og alle de andre medlemmer snart kan træne håndbold i klubtrøjen igen.

- Så håber vi da, at der ikke er noget, der hedder corona version to, og at vi alle sammen kan starte op med vores hold, siger Henrik Elkjær.

KLG Håndbold satser på at starte normalt op til efteråret. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.