Guldfest i Herning

FC Midtjylland fejrede søndag klubbens første guldmedaljer i landets bedste fodboldrække.

Søndag kunne FC Midtjylland endelig løfte pokalen hjemme på et udsolgt MCH Arena, da de vandt 2-1 over SønderjyskE.

- Det er kæmpe stort. Jeg havde ikke i min vildeste drøm troet, at man skulle nå at stå som mester. Det gør vi nu. Det er næsten uvirkeligt. Jeg forstår det nærmest ikke, sagde anfører Kristian Back Bak lige efter kampen.

Også Erik Sviatchenko var glad for endelig at få guldmedaljerne om halsen.

- Det er jo ekstase. Folk er helt vilde og det er sådan det skal være, når man har vundet det første danske mesterskab i historien.

- Det er en god måde at afslutte det hele på. En sejr gør selvfølgelig det hele lidt sjovere, siger Pione Sisto.

- Nu er det bare fedt at kigge rundt på stadion. Det er stadig helt fyldt. Det er lækkert, det er ikke hver gang vi prøver det. Så nu håber vi at få lidt gang i fansene og så skal vi bare hygge os, siger Jakob Poulsen.

Fest for fans

Efter kampen fortsatte festen til langt ud på aftenen i Herning. Og for de mange fans blev det en lang aften med fadøl, guldtryk på trøjerne og højt humør.

- Det er det fedeste vi nogen sinde har oplevet. Vi har ventet på det her i så mange år og det er i dag det sker. Det skal fandme fejres mand. Det er så fedt, nærmest råbte René Sabro, der er FCM fan, selv om han bor i Kolding.

- Der er ikke noget andet hold. Vi har ikke noget hold i Kolding. Det er her det sker. Vi har holdt med Kolding i 10-15 år, og det er her det sker i dag. Det er så fedt.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.