Glen Riddersholm er færdig i FC Midtjylland

Cheftræner Glen Riddersholm er fortid i FC Midtjylland. Klubben meddeler, at han stopper med øjeblikkelig virkning.

Cheftræner Glen Riddersholm stopper i FC Midtjylland med øjeblikkelig virkning. Det ligger fast, efter Glen Riddersholm har meddelt klubben, at han ønsker at stoppe.

- Efter modne og svære overvejelser har jeg valgt at opsige min stilling som cheftræner i FC Midtjylland. Jeg har været ærlig over for mig selv og konstaterer, at der er kompromiser i hverdagen, som jeg ikke længere kan indgå, hvis jeg skal være den bedste udgave af mig selv og den leder, jeg ønsker at være over for spillerne og staben, siger Glen Riddersholm.

Cheftræneren fortæller, at han har brugt sommerferien til at overveje sin fremtid.

- Jeg er dybt taknemmelig for min tid i FC Midtjylland. Jeg ønsker at takke alle de fantastiske mennesker, som hver dag gør FC Midtjylland til en unik arbejdsplads, og jeg vil takke alle de som har troet på mig og arbejdet sammen med mig i de mange år, jeg har været en del af FC Midtjylland, uddyber han.

CL-kval i vente

FC Midtjyllands bestyrelse og sportsdirektør Claus Steinlein er i gang med at finde Glen Riddersholms afløser.

- Glen blev FC Midtjyllands første mestertræner, og derfor vil han altid have en helt særlig plads i klubbens historie. Han er indbegrebet af FC Midtjylland, og det har været et privilegium at arbejde sammen med ham og på nærmeste hold opleve den store udvikling, Glen har gennemgået de seneste år. Vi kan kun ønske ham al mulig held og lykke på hans videre færd, siger Claus Steinlein.

Sportsdirektøren fortæller, at klubben kigger på flere træneremner. Indtil en ny cheftræner er på plads, varetages den daglige træning af assistenttræner Brian Priske og Lars Friis.

Det bliver således den duo, der står i spidsen for FC Midtjylland under næste uges træningslejr i Østrig.

I vores udsendelse klokken 19:30 er både Glen Riddersholm og sportsdirektør Claus Steinlein med på en direkte forbindelse.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.